Auto stoelen

Auto stoelen kunnen met de tijd slijten of uit vorm raken. Dit is slecht voor uw rug en hierdoor kunt u extra vermoeid raken tijdens het rijden. Woltjer kan uw stoelen deskundig repareren waardoor het zitvlak en steungedeelte weer werken zoals het hoort. Ook kunnen gaten of schaafplekken die ontstaan zijn door slijtage of brandgaten gerepareerd worden alsof er nooit iets is gebeurd.

Reparatie

Woltjer biedt reparatie oplossingen zoals:

  • Reparatie aan instapschade
  • Reparatie aan slijtage plekken
  • Reparatie aan stoelen en deurpanelen
  • Reparatie aan stuur en dashboard

(Lederen) Interieurs

Bij Woltjer is het mogelijk om uw hele auto opnieuw te voorzien van een leder interieur. Denk bij het bekleden met leder niet alleen aan uw stoelen, maar bijvoorbeeld ook aan deurpanelen, het dashboard en het stuur. 

Reparatie

Het vervangen of repareren van uw lederen interieur is een vak apart en wij verstaan dit vak als geen ander. Wij werken met hoge kwaliteit leder zodat u nog jaren kunt genieten van uw lederen interieur.

Wij zijn ook gespecialiseerd in bijzondere projecten zoals het bekleden van sportauto's of oldtimer met leder. Bekijk hiervoor ook onze projecten pagina.


Handgemaakt tapijtsets

Wij maken tapijtsets op maat voor uw auto. In overleg met de klant bekijken we de opties en mogelijkheden tussen de verschillende hoogwaardige materialen. Mocht u meer informatie willen over mogelijkheden en prijzen dan mag u contact met ons opnemen.

Oldtimers

Door jarenlange ervaring zijn wij van alle markten thuis. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden dan nodigen wij u ook graag uit om de pagina projecten te bekijken.

Hier ziet u projecten waar wij de afgelopen tijd aan gewerkt hebben.


Neem contact op voor de prijzen en mogelijkheden!