"De materialen kunnen nog zo goed zijn, maar als deze niet juist worden verwerkt dan krijgt men niet het gewenste eindresultaat."

 

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het bekleden van vrachtauto's, auto's, motoren en andere voertuigen. 

Bij ons staat kwaliteit en service voorop.

Wij combineren uw wensen met onze deskundigheid en denken graag met u mee om zo samen tot het gewenste resultaat te komen. 


Vaste prijsafspraken

Wij geven duidelijkheid over onze werkwijze en de prijzen. U krijgt van te voren een prijsopgave/indicatie voor het repareren, restaureren of vernieuwen van uw interieur of bekleding.  Wij vinden het belangrijk dat onze prijzen transparant zijn zodat u op ons kunt vertrouwen. 

Reparatie van stoelen of bekleding

In sommige gevallen hoeft niet de complete bekleding vervangen te worden maar is een reparatie voldoende. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld instapslijtage, brandplekken, scheuren enz. 

 

Mocht u vragen hebben over onze mogelijkheden met betrekking tot reparaties dan kunt u contact met ons opnemen. In de meeste gevallen zullen wij u vragen om duidelijke foto's of om even langs te komen met desbetreffend voertuig en/of onderdeel.

Cabrioletkappen

Bij ons kunt u ook terecht voor reparatie of het aanmeten en/of plaatsen van een nieuwe kap. Wij werken met stoffen en PVC kappen. Ook kunnen wij cabrioletkappen pasklaar maken voor uw oldtimer. Meer informatie kunt u vinden op onze "Cabriolet kappen & Schuifdaken" pagina.

 


Buddyseats

Bent u opzoek naar een nieuw uiterlijk van uw buddyseat, dan helpen wij u graag verder. Er zijn vele mogelijkheden, hierbij kunt u denken aan:

 

  • soorten kunstleder
  • diverse kleuren
  • stiksels
  • schuim/aanpassingen
  • borduren van logo's

 

Voor maatwerk buddyseats van uw scooter/motor, zowel modern als oldtimer, helpen wij u graag verder. Voor ons portfolio verwijzen wij u door naar onze "Motoren & Tweewielers" pagina.

Maatwerkstoelen

Net als voor vrachtauto’s kunnen wij u helpen aan maatwerkstoelen voor bouwmachines. U kunt zo comfortabel plaats nemen in een op maat gemaakte stoel. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Inbouw DVD schermen

U kunt bij ons terecht voor het inbouwen van dvd schermen in uw auto. Door onze vakkundige manier van inbouwen, zal het eindresultaat strak en chique zijn. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Tapijt

Ook voor nieuw tapijt in uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn vele mogelijkheden en opties, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.