Revisie & Reparatie

Wanneer uw vrachtautostoel is uitgezeten of slijtageplekken vertoont is het voor u lichamelijk belangrijk dat deze versleten vrachtautostoel gerepareerd wordt. Bij Woltjer hebben wij veel ervaring met reparatie en/of revisie van deze vrachtautostoelen, wij staan dan ook graag voor u klaar! 

Instapschade of slijtage

Het is gebruikelijk dat na een bepaalde periode uw vrachtautostoel gaat lijden aan instapschade of slijtage aan de leuning. Uiteraard is het belangrijk voor u om een goede en stevige rugleuning te hebben op uw vrachtautostoel. Ook instapschade aan uw vrachtautostoel is geen probleem om te repareren. Tijdige reparatie voorkomt lichamelijke klachten en grote onkosten.

De aanpak

Wij starten met het opmaken van een schade -rapport zodat er duidelijk is welke problemen er zijn en wat er nodig is om het zit comfort weer te optimaliseren. Vervolgens verwijderen wij de (oude) stof van de vrachtautostoel. Het blik en binnenwerk wordt grondig gecontroleerd, gereviseerd en waar nodig vervangen. Wij vervangen het oude schuim in uw versleten vrachtautostoel zodat het zitcomfort, na revisie, 100% zal zijn. Mocht de bekleding toe zijn aan vervanging dan zijn er meerdere opties mogelijk. Er kan gekozen worden voor een zelfde uitvoering, ook is er de mogelijkheid te kiezen voor een upgrade. Meer informatie hierover ziet u op onze upgrade pagina. Het bekleden van de stoel wordt met de hand pasklaar gemaakt. Uw vrachtautostoel zal weer in nieuw staat verkeren, zodat u weer comfortabel de weg op kunt.